Zprávy

První schůze First Facility Group

První schůzka zástupců skupiny First Facility Group se konala 19 a 20 února r. 2020 v srbském Bělehradě.

Setkání se zúčastnili generální ředitelé a společníci, členové výkonné rady a jednatelé společností First Facility na Slovensku, v Maďarsku, Bulharsku, Srbsku a Severní Makedonii, kteří stanovili novou strategii pro budoucnost skupiny First Facility Group.
V krátkém rozhovoru po schůzce pan Radivoje Nijemcević, jednatel a společník, vyjádřil hrdost a radost, že tým First Facility se skládá z úspěšných a chytrých mladých lidí a oznámil, že pro správu First Facility Group je vybrán tým First Facility Srbsko.

Pan Georg Spiegelfeld, jednatel a společník, zdůraznil, že je vděčný za to, že má fantastické zaměstnance kteří řídí velké projekty a nabízejíce služby prestižním klientům a že nejdůležitějším cílem je udržet spokojenost zaměstnanců i Klientů.

Pan Spiegelfeld také zdůraznil, že pro společnost hlavní starostí je sloučení jednotlivých společností First Facility které působí v rozlišných zemích, do jedné velké rodiny, která díky sdílení zkušeností a znalostí docílí že se First Facility stane silnou skupinou v jihovýchodní Evropě.

Sdílej

Nejnovější novinky z First Facility